Hervatting van Radioactieve Zendingen


Terug op AMS, ons team bij Isologic is verheugd om onze operaties voor het ophalen en leveren van radioactieve zendingen van en naar het vliegveld te hervatten. Of uw zending nu groot of klein is, wij zijn toegewijd om onze klanten met efficiëntie en deskundigheid te bedienen.

We begrijpen het belang van tijdige en veilige transport wanneer het gaat om radioactieve materialen, en ons ervaren team is volledig uitgerust om alle aspecten van het proces te beheren. Van zorgvuldige planning tot naleving van strikte veiligheidsprotocollen, we zorgen ervoor dat uw zendingen hun bestemming bereiken zonder enig compromis.

Ongeacht de bestemming binnen Europa, of het nu Brussel (BRU), Parijs (CDG), Frankfurt (FRA), Luxemburg (LUX), of Luik (LGG) is, wij hebben alles onder controle. Ons uitgebreide netwerk en logistieke capaciteiten stellen ons in staat om inzamelingen en leveringen naadloos over het continent te faciliteren.

Voor vragen of om een zending te plannen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via Info@iso-logic.nl. Ons toegewijde team staat klaar om u bij elke stap te assisteren.

Dank u voor het kiezen van Isologic voor uw behoeften aan radioactieve verzending.