Luchtvracht klasse 7

Isotopelogistics is gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van radioactieve materialen via luchtvracht. We begrijpen de unieke uitdagingen en strenge regelgeving die komen kijken bij het transporteren van radioactief materiaal. Onze deskundige teams zijn uitgerust met de kennis en ervaring om te zorgen voor een veilige, conforme en tijdige levering van uw radioactieve zendingen.

Onze Diensten voor Radioactieve Luchtvracht omvatten:

  • Veiligheid en Compliance: Veiligheid staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat alle zendingen volledig voldoen aan de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) richtlijnen, de Internationale Maritieme Gevaarlijke Goederen (IMDG) code, en de voorschriften van de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) voor het veilig vervoeren van radioactieve materialen.
  • Verpakking en Labeling: Correcte verpakking en labeling zijn cruciaal voor het veilig transporteren van radioactieve materialen. Ons team zorgt voor de juiste verpakking, volgens de classificatie en aard van het materiaal, en de vereiste labeling om aan alle regelgevingen te voldoen.
  • Documentatie en Vergunningen: Wij beheren alle noodzakelijke documentatie en vergunningen die vereist zijn voor het transport van radioactieve materialen. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, het opmaken van transportdocuenten van Gevaarlijke Goederen (DGD), import-/exportvergunningen en eventuele andere specifieke documentatie die door regelgevende instanties wordt vereist.
  • Transport en Tracking: Met een uitgebreid netwerk van luchtvaartpartners garanderen we de meest efficiënte en veilige transportroutes voor uw radioactieve zendingen. Wij bieden real-time tracking en updates, zodat u de voortgang van uw zending op elk moment kunt volgen.
  • Noodplanning en Respons: Hoewel we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om incidenten te voorkomen, zijn we ook voorbereid op noodsituaties. Ons team is getraind in noodresponsprocedures om snel en effectief te handelen in het onwaarschijnlijke geval van een incident tijdens het transport.

Waarom kiezen voor Isotopelogistics voor Radioactieve Luchtvracht?

  • Expertise: Onze diepgaande kennis van de complexe regelgeving en vereisten voor het transport van radioactieve materialen zorgt voor een vlekkeloos transportproces.
  • Veiligheid: Wij hanteren de hoogste veiligheidsnormen in de industrie om de veiligheid van onze klanten, het publiek en het milieu te waarborgen.
  • Betrouwbaarheid: Ons toegewijde team en netwerk van luchtvaartpartners staan garant voor betrouwbare en tijdige leveringen, elke keer weer.
  • Transparantie: Geniet van gemoedsrust met onze volledige transparantie en constante communicatie gedurende het gehele transportproces.

Isotopelogistics is uw betrouwbare partner voor het transport van radioactieve materialen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw radioactieve luchtvrachtbehoeften veilig, efficiënt en conform de regelgeving kunnen vervullen.