Over ons

Over Ons

Welkom bij ISOLOGIC, uw deskundige partner gevestigd in Raamsdonksveer, Nederland, gespecialiseerd in het transport en de distributie van medicijnen en radioactieve goederen door heel Europa. Sinds onze oprichting in 2015 hebben we ons toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke logistieke diensten, met een sterke nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Onze Missie

Bij ISOLOGIC is onze missie om de gezondheidszorg en wetenschappelijke gemeenschappen te ondersteunen door het bieden van ongeëvenaarde logistieke oplossingen. We begrijpen het cruciale belang van tijdige en veilige levering van medicijnen en radioactieve materialen voor zowel patiënten als onderzoek. Daarom streven we ernaar om elke zending met de hoogste zorgvuldigheid en precisie te behandelen.

Specialisatie en Certificering

Onze specialisatie in het transport en de distributie van medicijnen en radioactieve goederen plaatst ons in de voorhoede van de logistieke sector. Wij zijn trots op onze GDP-certificering, wat staat voor Good Distribution Practice. Deze certificering bevestigt onze toewijding aan het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen in de distributieprocessen en verzekert onze klanten dat hun waardevolle producten in veilige handen zijn.

Onze Locatie

Gelegen in Raamsdonksveer, bevinden we ons op een strategische locatie die ons in staat stelt om efficiënt te opereren door heel Europa. Onze strategische positie verzekert snelle en flexibele transportroutes, waardoor we aan de logistieke behoeften van onze klanten kunnen voldoen met maximale efficiëntie.

Ons Team

Het team van ISOLOGIC bestaat uit toegewijde professionals met uitgebreide ervaring in de logistieke sector, specifiek gericht op de gezondheidszorg en nucleaire industrie. Onze medewerkers zijn onze grootste kracht; hun expertise en inzet voor uitmuntendheid drijven het succes van ons bedrijf. Voortdurende training en ontwikkeling zorgen ervoor dat ons team altijd op de hoogte is van de laatste regelgeving en beste praktijken binnen onze gespecialiseerde domeinen.

Onze Toewijding

Bij ISOLOGIC zijn we toegewijd aan het bouwen van langdurige relaties met onze klanten door transparantie, integriteit en uitstekende service. We begrijpen de verantwoordelijkheid die komt kijken bij het hanteren van medicijnen en radioactieve goederen en zetten ons in om deze met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit te behandelen. Onze belofte is om niet alleen aan uw logistieke behoeften te voldoen, maar om deze te overtreffen.

Welkom bij ISOLOGIC – Waar uw logistieke uitdagingen onze expertise ontmoeten.